2011. október 31., hétfő

Maja a méhecske magyar nyelvű rajzfilm , DVD - Jelenlegi ára: 100 Ft

ELADÓ 1 db DVD, gyári- bontott alig használt
Maya a méhecske 1
1. epizód - Nagy Sándor
Ismét tavasz van. Maja és barátai felébrednek, de Flipet azóta nem látták, amióta megmentett egy családot a tűzből. Maja és Willi egy igen okos kisegérrel, Nagy Sándorral együtt bukkannak rá. Sándor a tűz után talált rá a félig agyonfagyott Flipre, és gyógyította meg. Flip örül a barátainak, mert már kezdte unni Nagy Sándor hőstetteit és lódításait.
2. epizód - Hermann és az izmok
Maja egy óriási zöldséges kertre bukkan Sándor egérrel, Willivel és Flipel, aki már enne is, de ekkor rászól egy kétségbeesett anyamadár, akinek fia elhízott és beképzelt lett a sok zöldségtől. Sándor egér segíteni akar, ezért súlyemelőversenyre hívja Hermannt. Willi, aki nem kedveli Sándort, Maja unszolására benevez és nyer. Hermann rájön, hogy nem is olyan erős, mint gondolta, ezért többé nem eszik vegyszerekkel permetezett zöldségeket.
3. epizód - Szabadtéri koncert
Maja és Willi zenét hallanak a mezőn: Tekla, a pók az, aki a szabadtéri koncertre készül. A próbán észreveszik Sándor egeret, aki a zenéhez is ért. Megígéri Teklának, hogy elhozza neki Klotild tücsköt, hogy énekeljen a koncerten. Tekla addig próbál Klotilddal, míg az be nem reked, de Maja és barátai egy jó nagy adag mézzel megmentik a koncertet.
4. epizód - Látogatás egy előkelő házban
A mező lakói szenvednek a forró nyári napon. Sándor egér elviszi Maját a bácsikájához egy előkelő házba, ahol rengeteg bogár is él. Willi, Flip és a többiek titokban követik Maját, és bár a házban tényleg hűvös van, nem érzik jól magukat az előkelő bogarak társaságában, mert \""illedelmesen\"" kell viselkedniük.
Végül Majával együtt inkább az \""édes otthont\"" választják. "
Játék idő 93 perc



Jelenlegi ára: 100 Ft

Az aukció vége: 2011-11-14 07:40
. Maja a méhecske magyar nyelvű rajzfilm , DVD - Jelenlegi ára: 100 Ft