2011. május 17., kedd

American Audio DJ Midi Controller VMS 4 + garancia + VDJ7 LE

American Audio DJ Midi Controller VMS 4 + garancia + VDJ7 LE:
A készülék egy hónapos, és a top állapotban. A jog-tárcsa borító, eredeti csomagolásban ... stb



Az American Audio Media Player VMS4 egy optimális ötvözete kiváló minőségű 4-csatornás analóg keverőpult és egy MIDI vezérlő, integrált hangkártya. Így a VMS4 egyaránt tökéletes, modern DJ szoftver MIDI vezérlő, a másik viszont egy teljes értékű 4-csatornás analóg keverő phono / vonal bemenet, PC nélkül. A robusztus feldolgozási VMS4 ezért ideálisak az igényes klub-turné használatra. Kiváló minőségű fader, amelyek mind a szalag, valamint az X-fader területén cserélhető, állítható X-görbe, a csatorna-specifikus 3-sávos EQ, és szimmetrikus XLR kimenetek a professzionális funkciók az igényes felhasználók számára.

Funkciók, mint a beépített egérpad garantálja a tökéletes kezelését a PC. Több mint 100 MIDI ellenőrzések és a gombok, a vezérlés biztosítja az optimális szabályozás bármely DJ szoftver. Minden MIDI vezérlő rendelt két és rágyújtott leginkább.
A Velocity MIDI állomás VMS4 "TRAKTOR Ready", és így összeegyeztethető traktor támogatott és TRAKTOR PRO és TRAKTOR 3
Más kiemeli közé tartozik a lehetőségek segítségével a számítógép digitális hatása az analóg csatornák, az érintés-érzékeny jog tárcsa a 2000 dpi felbontású és két 10-bites pitch-touch pad, és még sok más ....


További részletek:

http://www.vms4dj.com/index.html
Ár: 398 Ft